35 års erfaring​

Stor tilfredshed​

Højt fagligt niveau​

Åbningstider:

Man:

Tir:

Ons:​

Tors:

Fre:

​8.00 - 16.00

8.00 - 18.00

8.00 - 16.00

8.00 - 15.30

8.00 - 13.30

Telefontid:

Man - Tors:

Fre:

8.00 - 15.00​

​8.00 - 13.00

Gode råd om tandpleje​

Her på siden tilbyder vi også hjælp med oplysninger om hvordan du sikrer god tandpleje.

Du vil her under menuen ”Gode råd om tandpleje” kunne få oplysninger om de almindeligste problemer og deres symptomer. Derudover får du årsager og gode råd om forebyggelse i de enkelte links.

Hvis du mangler mere information eller har et mere specifikt spørgsmål kan du altid henvende dig direkte til os og så vil vi hjælpe dig

​Tryk på de vejledninge i venstre side, som du ønsker at vide noget mere om.​

Du kan også via denne del af hjemmesiden finde links til andre sider på internettet der indeholder relevant information, se nedenstående.

Brug for mere viden?

​Find mere information på nettet

Her på siden finder du links til andre steder på nettet der giver information om tandbehandling. Vi har beskrevet indholdet på siden samt givet en vurdering af siden som helhed. Vurderingen er sket på en skala fra et til fire, hvor fire er den højeste karakter. Karakteren er symboliseret ved bladene på kløveren., der er placeret nederst i teksten.

​​

www.tandogmund.dk

På http://www.tandogmund.dk/er seneste nyheder og undersøgelser inden for tandlægeområdet tilgængelige og der er også mulighed for at tilmelde sig sidens nyhedsbrev.

Derudover bringes der temarækker, hvor enkelte emner bliver grundig belyst. Desuden indeholder siden en ”Spørg Tandlægen” funktion, hvis du har specifikke spørgsmål du ikke kan finde svaret på. Hvis du leder efter et hurtigt svar kan du prøve sidens søgefunktion.

Siden rummer herudover en vejledning der kan give svar på spørgsmål om klagehenvendelse, tilskudsmuligheder og uddannelsesmuligheder m.m.

Vurdering:​

​www.sundhed.dk

Informationerne på http://www.sundhed.dk/er emneinddelt i forhold til de almindelige problemstillinger, der findes for henholdsvis børn, unge, voksne og ældre. I lighed med ovenstående side indeholder. Til sidst kan det også nævnes at siden indeholder en søgefunktion, der giver dig muligheden for at se udbudet af tandlæger i netop dit nærområde.

Vurdering: 

Vurdering:​

www.tandlaegebladet.dk

Tandlægernes fagblad kan du finde på denne adresse www.tandlaegebladet.dk. Fremstillingen i artikler og undersøgelser er grundigere end de to ovennævnte hjemmesider. Det er ikke nødvendigt at være tandlæge for at forstå artiklerne og derfor kan det også anbefales at lede i den emneopdelte artikeldatabase, hvis du søger yderligere information om sygdomme, behandlingsformer m.m. Man skal dog have i mente at en del af indholdet på denne side er direkte henvendt til tandlæger og derfor er al information på denne side ikke rettet imod en forbruger.

Vurdering:​

www.netdoktor.dk

På http://www.netdoktor.dk/ kan du stille spørgsmål til lægen samt finde information om tænder.

Hvis du leder efter information mener vi dog at du bør lede på tre ovenstående sider først idet de indeholder mere og bredere information om tænder, tandsygdomme m.m.

Vurdering:​

www.spoergtandlaegen.dk

På http://www.spoergtandlaegen.dk er en meget sparsom side. Det er muligt at stille spørgsmål til tandlæger samt finde de svar andre besøgende har fået.

Siden er ikke emneinddelt, hvilket betyder at du skal gennemgå hele menuen til venstre på siden for at se om siden rummer den information du leder efter.

Vurdering:​

Kontakt

​Tandlægerne Grangårdscentret

9530 Støvring

Telefon: 98 37 20 38

Send mail - Find vej

Åbningstider:

Man:

Tir:

Ons:​

Tors:

Fre:

​8.00 - 16.00

8.00 - 18.00

8.00 - 16.00

8.00 - 15.30

8.00 - 13.30

Telefontid:

Man - Tors:

Fre:

8.00 - 15.00​

​8.00 - 13.00

ADRESSE:

Tandlægerne Grangårdscentret

Grangårdscentret 31

9530 Støvring

Tlf. 98 37 20 38

Send en mail

CVR: 38682903​

GODE LINKS:

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 25 anmeldelser på Facebook